isbirnakliyat_asansorlu_nakliye

Asansörlü Nakliye Hizmeti

Asansörlü nakliyat hizmetimiz ile tanışın. Taşınmak artık çok daha pratik ve kolay hale geldi. Bizler bu alanda asansörlü hizmet sağlamayı verimlilik için hizmete kattık ve gerçek anlamda verimlilik kattı. Asansörlü nakliyat hizmeti sağlarken daha fazla dikkat öne çıkıyor fakat bu alanda uzmanlaştığımız için bizler rahat bir hizmet sağlıyoruz. Asansörü operatörlerimiz kurduğu için güvenli bir taşıma mümkün oluyor. Vinç sistemi bakımları kontrol edildikten sonra hizmete geçiyor. Asansörlü taşımalar hakkında daha fazla bilgi aşağıda bulunuyor. Fiyat ya da sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

isbir-asansorlu-nakliye1

Hizmet Detayları

Asansörlü nakliyat hizmetinde bilinmesi gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Bunlar; vinçin uzunluğu ve kat yükseklikleridir. Asansörlü her araç her binaya yanaşamaz. Burada vinç kurulduğunda binaya maksimum uzaklığı 10 m gibi bir değer olması gerekiyor. Kat yüksekliğine uygun vinçler bulunuyor. Bu demek oluyor ki her vinç 10 kata kadar çıkamaz. Vinçler taşındığınız katların 3 ve üzeri için geçerli oluyor. Çünkü vinç binaya yakın mesafede alçak katlara kullanılabilecek kapasitede tasarlanmadı. Asansör yapısı gereği 1. kat gibi yüksekliklere genellikle yanaşamaz. Burada amaç kat yüksekliği fazla olan yerler için kurulum sağlıyoruz. Alçak katlarda taşıma için bina asansörü veya vinçe ihtiyaç duymuyoruz.

Asansör Fiyatlandırması

Asansörlü nakliyat hizmetinde fiyatlandırma vinç ücreti tamamen bağımsızdır. Asansörlü nakliyat hizmetini ekstra olarak alabilirsiniz. İlk anlaşmanızda asansörlü olarak anlaştığınızda sizden ücret talep etmeyiz. Asansörlü taşımayı çoğu müşterimize bilgi halinde aktarırız. 

Asansör Kurulumu

Asansör kurulumu için taşınacak dairenin dış cephe yüzeyi yola ya da aracın girebileceği bir alan olmalıdır. Asansörün kurulacağı tarafta yüksek boyutta ağaçların olmaması gerekiyor. Peki uygun cephe var ise asansör nasıl kurulur? Vinç öncelikle bina girişine gelir. dairenin dış cepheye bakan penceresine paralel yanaşır. Operatör Vinçin ayaklarını zemine oturtuyor. Ayaklar sabitlendikten sonra vinç dengesini ayarlıyor. Kaydırağını devreye sokar ve kaydırağı kaldırıyor. Pencereye yanaşana kadar kaydırağı kaldırmaya devam ediyor. Tamamen yanaştıktan sonra cepheye yapıştırıyor. Bu işlemden sonra sepeti kurar ve eşya taşımaya hazır hale getiriyor.

Asansörlü Nakliye İçin İletişime Geç