isbirnakliyat_esyadepolama_afis
isbir_nakliyat_esya_depolama

Eşya Depolama Hizmeti

Eşya depolama hizmetimiz ile tanışın. İhtiyacınız olan depolama hizmeti bizde. Eşyalar ambalajlanmış ve depolarımız içerisinde ayrı bir ambalajlama ile çevreliyoruz. Rutubet gibi sıkıntılı olayların çözümü hava alan bir depolarımızı havalandırıyoruz. Depolama ile ilgili daha fazla detay aşağıda bulunmaktadır. Daha fazla ayrıntı ya da doğru tespit için bizimle iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilirsiniz.

isbir-istanbul-esya-depolama
isbir-esya-depolama

Hizmet Detayları

Yurt dışına gideceksiniz fakat ev eşyalarınız aklınızda takılmalar gerçekleştiriyorsa, eşya depolama hizmetimiz tam size göre. Burada depolama yaparken hem uygun tabanlı hem de dayanıklı bir depolama hizmeti sağlıyoruz. Evden eve nakliye hizmeti dışında sağladığımız eşya depolama hizmeti, aşina olduğumuz hizmet içerisinde bize başka hizmetler doğurdu. Depolama sağladığımızda bunun gerçekten müşteri talebi için olduğunu bildirmek isteriz. Çünkü eşyalarını bir depoda bırakıp 1 yıl sonra başına ne gelmiştir diye düşünmek sıkıntılı bir ifade. Depolarımız bu alanda değer kazanmış oluyor. Çünkü depolama fiyatlarını uygun bir bütçeye ayarladığımız için talep çok artış gösteriyor.

Çalışma Prensibimiz

Bu hizmet içerisinde çalışma prensibimiz, anlaştığımız müşterimizin eşyalarını ambalajlıyor ve seçilen depolarımıza transfer ediyoruz. Depolarımıza gelen eşyaları seçilen alanda istifliyoruz. Tamamen istiflediğimiz eşyanın etrafını ayrı bir ambalajlama ürünü ile kapatıyoruz. Çünkü eşyaların karışmasını engellemiş oluyoruz. Koruması mevcut olan depolarımızın ziyaretini ve havalandırmasını gerçekleştiriyoruz. Depolarımızda koku, rutubet gibi olasılıkların olmaması için eşyalar kontrol ediliyor. Personellerimiz eşyaların çevresini temiz ve düzenli tutmaktadırlar. Sağlam zemin ve alanlara sahip depolama yerlerini depo olarak kullanımını gerçekleştiriyoruz. 

Kırılacak Paketleme

Burada ifade etmek istediğimiz, kırılacak ve uyak yapılı eşyaların paketlemesini siz yaparsanız. Bu sizin açınızdan daha verimli hale gelir. Çünkü paketlediğiniz kolilerin içerisinde ne olduğunu bilmeniz, onları teslim aldıktan sonra yerleştirmenizde kolaylık olur. Bundan dolayı zorlanmadan tekrar yerleşim sağlamış olurusunuz. Paketlediğiniz mutfak eşyalarını kolilere yerleştirirken onların mutfak eşyası ve kırılacak eşya olduğunu belirmeniz taşımaya gelen personeller için kolaylık olur. Burada yapmanız gereken, kolileri paketlediğiniz odalara göre sınıflandırmak. Çünkü sınıflandırdığınız kolileri tekrar açtığınızda yerleştirmeniz kolay olsun. Paketleme yaparken kolilerin iç alanını doldurmanız kolileri sağlam bir hale getirecektir.

Eşya Depolama İçin İletişime Geç