isbir_istanbul_nakliyat_afis
isbir_nakliyat_paketleme1

İstanbul Nakliye Hizmeti

İstanbul nakliyat hizmeti için yıllar boyunca çalıştığımız ve şirketimizin anlam kazanmasında büyük yer alan İstanbul nakliye hizmetine hala aynı yerden hizmet vermeye devam ediyoruz. Memnun kalan müşterilerimiz ile tekrar tekrar çalışmalar gerçekleştirdik. Bizleri bu alanda motive eden onların memnun kalması ve bizleri tercih haline getirmesiydi. Bundan dolayı bunları sağladığımız kaliteli nakliye hizmetine borçluyuz. Yani bu kaliteli hizmetin adresinde deneyimli personeller, kaliteli ambalaj , uygun araçlar bulunuyor ve bunları ayakta tuttuğunuz sürece kalite eksik olmuyor.

Hizmet Detayları

İstanbul nakliyat olarak Burada yaptığımız çalışmalar gün geçtikçe artış gösteriyor. İstanbul koşullarında yapılabileceklerin en iyisini sunuyoruz. Bunlar içerisinde en önemlisi deneyimli ekibimiz ile yaptığımız çalışmalardır. Merkez hizmet noktamız olan İstanbul’da hizmet filomuzu genişletip ofis, fuar, nakliye ve ev eşyası depolama hizmetini filomuza kattık. Çalışma prensibimiz evden eve nakliye hizmeti ile aynıdır. Arada hizmet farkı bulunmuyor. Çoğu taşımasını gerçekleştirdiğimiz müşteriler daha önce taşıdığımız müşterilerimiz. Burada hizmet değerlendirmesi sağlamak pek uygun olmaz. Çünkü bizde kalite farkı öne çıkar. O kalite farkı da bütün sağladığımız hizmetler için geçerlidir. Burada yaptığımız ekstra olan depolama ve ofis fuar nakliyesi gerçekleştirmek. 

isbir_nakliyat_ambalajlama_afis1

Gün içerisinde hızlı taşıma

İstanbul nakliyat Deneyimimiz olduğu kadar pratik çalışmak bizler için artık bir parça haline gelmiştir. Çünkü taşımaları artık çok kısa süreçler içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bunu nasıl mı başarıyoruz? İstanbul evden eve nakliye hizmeti sağlarken gerekli anlaşmaya göre personeller ve araçlar ile kapınıza geliyoruz. Burada ekipler çok hızlı bir şekilde ambalajlama ve paketleme işlemi yapıyor. Bu onlar için gerçekten süreçleri çok iyi kullanmalarına sebep oluyor. Çünkü eşyalar normal taşımalarda belli bir zaman gerektirse bile asansörlü taşımalarda bu zaman daha kısa bir hal alıyor. Teslimat alanındaki süreç yükleme alanına göre daha kısa sürüyor. Toplam gün içerisinde 2+1 bir ev eşyasını taşımak 6-7 saat sürmektedir. 

İstanbul Nakliyat İçin İletişime Geç