isbirnakliyat_ofisnakliye_afis
isbir-ofis-nakliye

Ofis Nakliye Hizmeti

Ofis taşıma ve fuar taşıma gibi farklı eşya yapılarını taşımak bizler için zor değil. Bu alanda da mevcut çalışmalarımız ile başarım kazandık. Çünkü, bir ofisi nasıl taşırsın? sorusu bizlere sunduğumuz hizmeti anlatmakta geçiyor. Bizler ofis taşımacılığını planlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Çünkü bu alanda gerçek planlı bir çalışma ile verimli sonuçlar elde edersin. Bizler de bunu gerçekleştiriyoruz. Daha fazla detay aşağıda bulunuyor. Farklı sorularınız ya da fiyat talebi gibi işlemler için bizim ile iletişime geçin.

isbir-ofis-nakliye1

Evrakların Paketlenmesi

Ofis taşıma gerçekten farklı bir iş ve gayret isteyen bir iştir. Fakat bizler için çok problem sağlamıyor. Çünkü bunun sebebi gerçekleştirdiğimiz çalışmadan geliyor. Bir şirketin verileri onların evraklarıdır ve bu evraklar şirket adına önem taşımaktadır. Bizler bu evrakların hasar görmemesi için sınıflandırılmış paketleme düzeneği ile paketlemesini gerçekleştiriyoruz. Çünkü paketlenen evraklar kayıp gibi durumlara uğramaması için belirlenmiş paketlemeye ihtiyaç duyar. Paketlenen evraklar kutuların üzerine sınıflandırılır. Bu sınıflandırmalar ofis içerisindeki eşyalar için de geçerlidir. 

Ofis Eşyaların Ambalajı

Ofis içerisindeki dolap ve masaları marangoz personelimiz montajına ayırır. Ayrılan bu parçaları paketler. Yoğun masa bulunduğu için masalar bazen tek parça halinde ambalajlanıyor. Ambalajladığı bu eşyaların üzerine sınıflandırma yapar. 

Ofis Nakliyesi

Her ne kadar evden eve nakliye hizmeti sağlasak bile ofis taşıma bizim için aynı hizmet sınıfına giriyor. Taşınacak ofis eşyası için araçlar binasına yanaşır. Personeller dağılım gösterir. Marangoz mobilyaları montajına ayırır. Diğer personeller paketleme yapar. Evraklar için koli yaparlar ve kolileri sınıflandırırlar. Daha sonra eşyaları araca sevk ederler. Tamamen taşıma bittiğinde teslimata giderler. Teslimat adresinde dağılım gösterirler. Eşyaları sınıflandırılan alanlara dağıtırlar. Marangozumuz mobilyaların montajını yapar. Son rötuşları gerçekleştirirler ve taşıma işlemini sonlandırırlar.

Ofis Taşıma İçin İletişime Geç