isbirnakliyat_sehirlerarasinakliyat_afis
isbir_nakliyat_iveco_high_van1

Şehirler arası nakliye hizmeti

Şehirler arası nakliyat, sizlere bu hizmet ile ilgili güzel fiyatlandırma haberleri vermek isteriz. Çünkü bu hizmet ile ilgili bir sürü müşterilerimiz araştırma yapmakta. Bizler de nasıl daha verimli fiyatlandırmalar sunabiliriz derken parsel fiyatlandırmayı kendi fiyatlandırmalarımız arasına yerleştirdik. Daha fazla ayrıntı aşağıda sağlanmaktadır. Detaylar için açıklamayı okuyunuz.

isbir_nakliyat_paketleme2
isbir_nakliyat_paketleme3

Şehirler arası nakliye ayrıcalıkları

Türkiye’nin her noktasına sağladığımız şehirler arası nakliyat hizmetindeki ayrıcalıklar bizde. Bu hizmet ayrıcalıkları taşımanın yoğun olduğu illere sağladığımız rotasyon ile birden fazla müşteri ile anlaşarak parsel taşıma teklifi sunuyoruz. Sunduğumuz bu teklifin işleme durumu gidilen güzergah üzerine aldığımız eşyaları sırayla teslimatını gerçekleştiriyoruz. Parsel taşıma hakkında detaylar;

Parsel taşıma a noktasından c noktasına gidilen bir rotasyondur. Bu rotasyonda aldığımız 2 ev eşyası a noktasında yola çıkıyor. Teslimat sırasına göre önce en yakın müşterimizin eşyasını teslim etmekteyiz. Burada en yakın teslim edilen noktamız b noktasıdır. Bir sonraki teslimat noktasına diğer ev eşyasını teslim ediyoruz. Peki bu parsel taşımanın özel taşıma ile arasındaki farkı nedir?

Özel taşıma dediğimiz hizmet aslında fark bulunmamaktadır. Çünkü sadece a noktasından c noktasına giden rotasyona 1 ev eşyası alınır. Alınan 1 ev eşyası için fiyatlandırma özel olarak belirtilir. Alınan eşya yakın bir bir şehre gidiyor ise aynı gün teslimatını gerçekleştiriyoruz. Maksimum 1 gün içerisinde teslimat sağlıyoruz.

Parsel taşıma hizmeti aynı güzergaha giden müşterilerimize fiyatlandırma konusunda bütçe indirimi sağlıyoruz. Sağlanan bütçe indirimi özel taşımaya göre daha uygun bir fiyat haline geliyor. Burada teslimat günlerini şirket belirlemektedir. Çünkü burada amaç fiyat indirimi sağlamak olduğu için aynı rotasyona başka eşya bulmak. Bu çok kısa da sürebilir bir kaç günden fazla da sürebilir.

isbir_nakliyat_paketleme4

Artan fiyatlar

Günümüz şehirler arası nakliyat fiyatları gerçek anlamda çok fazla artış gösterdi. Bunun sebebi artış gösteren mazot fiyatlarıdır. Çok fazla km farkı olan bir taşıma için önerilebileceğimiz parsel taşıma çok uygun olur. Parsel taşımada hizmet farkı tamamen aynıdır. Bütün olanaklar hizmet içerisinde kullanılıyor. Bütçeleri zorlayan fiyatları parsel taşıma ile daha uyguna getirebilirsiniz.

 

Şehirler Arası Nakliye İçin İletişime Geç