isbir_evdenevenakliyat_afis
isbir_nakliyat_paketleme4

Evden eve nakliyat hizmeti

Evden eve nakliyat hizmetinde bir müşteri eşyalarını taşımak isterken eşyaların hasar görmeden yeni evine ulaştırması kendisi açısından zor görünüyor. Birçok kişi nakliye alanında hizmet sağlayabilir fakat teknik ve hazırlıksız gerçekleştirmesi iş sonucunu olumlu sonuçlandırmaz. Evden eve nakliyat sağlarken bu alanda yaptığımız teknik ve tecrübe ile olayı daha pozitif bir sonuçla sonlandırabiliyoruz. Kullandığımız ürünler ev eşyası için uygun ve kapsayıcı bir yapıya sahip, bundan dolayı taşımalarda ambalajladığımız eşyalar daha rahat bir şekilde taşıyabiliyoruz. Örneğin kullandığımız koli bantları eşyaların üzerinde iz bırakmaz. Bu durumda birleştirip bantladığımız eşyalarda iz problemini barındırmıyor. Ekibimiz içerisindeki marangoz ve diğer personeller bu konuda deneyim kazanmış kişilerdir. Montaj ayrımı yapan marangozumuz dolap gibi yeni model mobilyaları rahat bir şekilde çözüp ayrımını gerçekleştirmektedir.

Çalışma Prensibimiz

Anlaştığımız müşterilerimizden adres bilgilerini alırız. Alınan adrese belirlenen saat içerisinde varırız. Ekibimiz hazırlıklarını tamamladıktan sonra sizleri bilgilendirmek için iletişim kurar ve malzemeleri ayarlamak için eşyaları analiz eder. Eşyalar analiz edildikten sonra ekibimiz çalışma alanına dağılım göstermeye başlar. Marangoz dolap gibi eşyaların ayrımını gerçekleştirir, diğer personeller ise ambalajlama ve paketleme yapar. Taşımaya müsait olduğu zaman ekipler aralarında dağılım göstermeye başlar. Şoför aracı bina girişine yanaştırır. Eşyalar yavaş yavaş araca sevk edilmeye başlar. Personeller araç içerisinde eşyaların hasar görmeyecek şekilde istifini gerçekleştirir. Tamamen taşıma bittiğinde araç kapıları kapanır ve ekip teslimat adresi için yola çıkar. Şoför  aracı teslimat adresine yanaştıktan sonra eşyalar ekip tarafından daire içerisine taşınır ve farklı personel ambalajları söker. Marangoz personeli mobilyaların montajını gerçekleştirir. Ekip son rötuşlar için eşyaları kontrol eder. Marangoz herhangi bir  kırık çatlak varsa onları onarmaya çalışır farklı bir sorun olduğunda belirtir, ifade eder ve gerekenler konuşulur. Tamamen taşıma bittiğinde ekip toparlanır ayrılır. 

isbir_nakliyat_before_image
isbir_nakliyat_after_image

Ambalaj Detayı

Ambalajlama örneği için bu iki resimde beyaz ve yeni bir konsol eşyasının ambalajını gösterdik. Ambalaj ürünü olarak kullandığımız sargı malzemesi eşyanın hasar alabileceği noktalara uyguladık. Burada en çok hasar alabilecek bölge sağ ve sol kenarıdır. Burada uygulanan sargı detayı üst alana beyaz naylon rulo, ardından plastik koruyucular uyguladık. Daha sonra köşeler karton ile sardık ve üzerine battaniye çektik. En sonunda tekrar beyaz naylon rulo çektik. Bu tip sargılar çok fazla yeni ve beyaz mobilyalar sınıfına uygulanıyor. Çünkü yeni ve beyaz mobilyalar hızlı bir şekilde kirden bile hasar alabilen eşyadır.

Evden Eve Nakliye İçin İletişime Geç